Edmond Van Beverenplein

Op zoek naar een toffe gerenoveerde woning met een ideale ligging nabij de Kliniek in Ronse? Dan is deze woning zeker de moeite waard om te bekijken! Bij binnenkomst in de ruime inkomhal voelt u zich meteen thuis. De grote leefruimte met zithoek en geïnstalleerde keuken met ontbijthoek bieden alle comfort die u nodig heeft.

Lees meer

Locatie
Edmond Van Beverenplein 5, 9600 Ronse
Omschrijving

Op zoek naar een toffe gerenoveerde woning met een ideale ligging nabij de Kliniek in Ronse? Dan is deze woning zeker de moeite waard om te bekijken!

Bij binnenkomst in de ruime inkomhal voelt u zich meteen thuis. De grote leefruimte met zithoek en geïnstalleerde keuken met ontbijthoek bieden alle comfort die u nodig heeft. Een handige berging en apart toilet maken het plaatje compleet. Het gezellige stadsterras is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, 2 slaapkamers en een badkamer met toilet, lavabo en douche. Een kelder en bergzolder bieden extra opbergruimte.

Deze woning is top en kwalitatief gerenoveerd en voldoet aan alle moderne eisen. De dubbele beglazing zorgt voor een aangename temperatuur binnen. De gezellige koer met handige bergruimte en de aparte toegang links van de woning zijn extra troeven.

De woning is gelegen in een doodlopende straat, waardoor u kunt genieten van rust en privacy. Bovendien is de ligging ideaal nabij de Kliniek en de omgeving biedt vele mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Verkocht

Samenvatting
Bewoonbare oppervlakte: 85 m²
Grondoppervlakte : 100 m²
Slaapkamer: 2
Badkamer : 1
Garage : 0
EPC Label : C
Terras : Neen
Details
Toilet : 1
Keuken : Alle comfort
Nachthal : 0
Berging : Ja
Type verwarming : CV op gas
Type dak : Zadeldak
Beglazing : Dubbel
Erfgoed : Ja
EPC Score : 288
EPC Label : C
Terras : Neen
Kaart
Streetview