Brugstraat

Prachtige villa met karakter, smaakvol gerenoveerd en met adembenemend uitzicht!

Lees meer

Locatie
Brugstraat 10, Kerkhove
Omschrijving

Deze degelijke villa is volledig gerenoveerd en straalt karakter uit. Bij binnenkomst treft u een ruime inkomhal met een apart toilet aan. De leefruimte is groot en lichtrijk, waardoor u kunt genieten van veel natuurlijk licht. De luxe-keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van een kookeiland, waar u heerlijk kunt koken en gezellig samenzijn met familie en vrienden.

De villa beschikt over een nachthal die toegang biedt tot 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is ook een volledig onderkelderde ruimte, wat zorgt voor extra opslagmogelijkheden. Een ruime garage is aanwezig voor het veilig parkeren van uw voertuigen.

De woning heeft vele troeven, zoals dubbele beglazing in PVC, een nieuwe hoogrendementsketel voor centrale verwarming op mazout, een nieuw en geïsoleerd dak en een conforme elektriciteitsinstallatie. Daarnaast is er ook regenwater aanwezig, wat zorgt voor duurzaam watergebruik.

Buiten vindt u een mooi aangelegd terras en een bouvelo-omheining, die privacy en een gevoel van rust biedt. Het uitzicht vanaf het terras is werkelijk prachtig, met schitterende vergezichten.

Deze villa is een unieke kans om te genieten van comfortabel wonen in een karaktervolle omgeving met alle moderne voorzieningen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging.

De ligging van deze woningis een droom voor gezinnen. Met diverse supermarkten op een steenworp afstand, bent u altijd dichtbij alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse behoeften. Bovendien is de nabijheid van een school ideaal voor gezinnen met kinderen.

Of u nu geniet van een rustige wandeling in de prachtige Scheldemeersen, deze woning biedt de perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en stedelijk comfort.

Te koop

Jouw nieuwe thuis? Aarzel niet om contact op te nemen met ons.

info@soeteinvest.be
+32 (471) 01 93 93

Samenvatting
Bewoonbare oppervlakte: 180 m²
Grondoppervlakte : 988 m²
Slaapkamer: 3
Badkamer : 2
Garage : 1
EPC Label : C
Tuin : Ja
Details
Toilet : 1
Keuken : Alle comfort
Nachthal : 0
Type verwarming : CV op mazout
Type dak : Plat
Beglazing : Dubbel
EPC Score : 297
EPC Label : C
EPC Nummer : 20230719-0002947471-res-1
Kadastraal inkomen : 753
Bouwjaar : 1963
Tuin : Ja
Kaart
Streetview